Vyno ir maisto degustacija su prancūzų someljė Frédéric Robitail

Rugsėjo 28 d. 19 val. Rūdninkų knygynas kviečia jus į ypatingą vyno ir maisto degustacijos vakarą, kurio metu kartu su prancūzų someljė Frédéric Robitail ragausime trijų rūšių vyną, derindami jį prie šio sezono mėgstamiausio maisto: grybų patiekalų.
Frédéric Robitail 25 metus vadovavo restoranams bei dirbo someljė Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje bei Šveicarijoje. Someljė, turintis 3 lygio Paryžiaus WSET diplomą, nusprendė savo žiniomis pasidalinti su Vilniaus vyno mėgėjais.
Renginio metu ragausime:
- Brusketas su laukinių grybų persiladu bei baltą vyną „Horseflower White Lirac“
- Grybų ir parmezano sūrio risotto bei raudoną vyną „Manpot“
- Šveicarišką sūrio fondiu su baravykais bei putojantį baltą „Pellerin Brut Nature“ vyną
Vynas, kurį ragausime, yra iš Prancūzijos ekologiškų bei biodinaminių ūkių: šie gėrimai pagaminti su meile ir pagarba gamtai bei vartotojų sveikatai. Mesjė Frédéric papasakos apie vyno kelią iki jūsų stalo, vynuogių rūšis bei išmokys ragauti bei mėgautis šiais ypatingais gėrimais. Juk vynui nereikia specialios progos – taigi džiaukimės ir derinkime jį prie savo kasdienio vakarienės stalo!
Degustacija vyks anglų kalba.
Kaina vienam asmeniui 24.99 €. Vietų skaičius itin ribotas, taigi lauksime jūsų laiškų info@rudninkuknygynas.lt bei skambučių +37052610266.