Viskio degustacija: Statinė - dieviškas indas

Viskis – vienas seniausių pasaulyje distiliuojamų alkoholinių gėrimų, kurio šaknys siekia net V-VI amžius. Senovės keltai šį ypatingą gėrimą net vadino gyvybės vandeniu.
Ar kada susimąstėte, kas, be medžiagų, distiliacijos ir brandinimo daro išties didelę įtaką viskio skoniui? Ogi statinės, kuriose viskis ilsisi iki supilstymo į butelius.
Lapkričio 9 d. 19 val. kartu su „Duoklė angelams“ vadovu Gintautu Dinda kviečiame jus į viskio ragautuves, kurių metu ne tik degustuosime, bet ir kalbėsime apie įvairiausias statines, padariusias įtaką ragaujamo gėrimo skoniui. Vakare ragausime keturių rūšių viskį: „Bandwagon Original Bourbon”, „Kavalan Ex-Bourbon Oak“, „Kavalan Ex-Sherry Oak“
bei „Great King Street Glasgow Blend by Compass Box“.
Degustacijos kaina vienam asmeniui – 19.99 €. Vietų skaičius itin ribotas, taigi prašome registruotis spustelėję šią nuorodą: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerdOCmpEeDJhFqf1OiLgbLtZ6PNzooquxJP5A3Nobm0WfY-Q/viewform?usp=sf_link